top of page
nellie-intercoiffure-2021-56.jpg
over ons
Team Nellie intercoiffure 

Nellie Intercoiffure bestaat uit een team van ervaren en creatieve kappers. Kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen zowel dames, heren als kinderen.

Wij vinden het belangrijk dat elke klant zich bij ons op zijn/haar gemak voelt. Wij werken op afspraak, zodat u nooit lang hoeft te wachten. En áls u even moet wachten is er altijd wel iemand die u een kopje koffie of thee komt brengen. Daarnaast plannen wij onze afspraken ruim, zodat wij alle tijd hebben voor u en uw kapsel.

•  Nemen de tijd om u te adviseren bij het kiezen van een kapsel dat bij u past
•  Hebben kennis van de modernste kapperstechnieken en modellen 
•  Creëren elk gewenst kapsel van heel gewoon tot super feestelijk
•  Maken gebruik van de beste haarverzorgingsproducten

Bij die ene bijzondere dag hoort een bijzonder kapsel. Wij nemen graag de tijd om dit mogelijk te maken. Wij adviseren hierbij een proefkapsel om uw wensen goed naar voren te brengen. Voor een totale metamorfose kunt u een beroep doen op onze visagisten, die alles weten van make up.

Nellie Intercoiffure is aangesloten bij de gerenommeerde kappersorganisatie Intercoiffure, waar wereldwijd zo'n 3000 geselecteerde kapsalons lid van zijn. Deze kapsalons voldoen aan hoge eisen met betrekking tot vakmanschap, kwaliteit, service en creativiteit. Intercoiffure betekent topniveau en daar zijn wij trots op.

Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en trainingen die door Intercoiffure Nederland worden verzorgd. Ook bezoeken zij door Intercoiffure georganiseerde shows en congressen, zowel in Nederland als in het buitenland. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op haarmodegebied.

Speciaal voor talentvolle jonge kappers die in een Intercoiffure kapsalon werken is Young Intercoiffure opgericht. Zij krijgen een brede opleiding ter vergroting van hun vakkennis en vaardigheden, zodat ze hun team zullen versterken en inspireren. Ook wij hebben zulk jong talent in onze kapsalon!

- Team Nellie Intercoiffure
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page