top of page
nellie-intercoiffure-2021-23.jpg
Krullen knippen

Wist je dat we bij ons ook gespecialiseerd zijn in het knippen van krullen? Onze stylisten hebben speciale trainingen gevolgd om de juiste technieken en creativiteit te ontwikkelen en onze 'krulskills' te verbeteren.

 

Krullen hebben hun eigen unieke structuur en vereisen daarom een andere aanpak dan steil haar. Bij het knippen van krullen is het belangrijk om rekening te houden met de veerkracht en de natuurlijke valling van het haar. Onze stylisten weten precies hoe ze de krullen moeten knippen om de natuurlijke vorm te behouden en het haar niet te beschadigen. Door het gebruik van de juiste technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw krullen er op hun best uitzien en makkelijk te stylen zijn. Dus, als je op zoek bent naar een salon die gespecialiseerd is in krullen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Daarnaast bieden wij ook verschillende behandelingen aan die speciaal voor krullend haar zijn ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een hydraterende behandeling om pluis tegen te gaan en de krullen te definiëren, of een proteïnebehandeling om beschadigd haar te herstellen. Onze stylisten adviseren graag welke behandeling het beste bij jouw krullen past en hoe je jouw krullen thuis het beste kunt verzorgen. Bij ons gaat het niet alleen om het knippen van krullen, maar ook om het totale plaatje: gezond en stralend haar waar jij je goed bij voelt. Maak snel een afspraak en ontdek wat wij voor jouw krullen kunnen betekenen!

Kom met gewassen haar en zonder producten in het haar. Voor krullenknippen nemen wij extra de tijd.

bottom of page