Olaplex

Wij gebruiken Olaplex om beschadigd haar te herstellen. Of we voegen het toe bij een behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden. Het eenvoudige drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen.

Het kleuren of blonderen van het haar en haarbehandelingen, zoals föhnen en stijlen met een stijltang, kunnen het haar beschadigen. Uw haarkleur kan door de schade sneller dof worden, er kunnen gespleten punten ontstaan en uw haar kan droog aanvoelen.

Wat is Olaplex?

Olaplex helpt beschadigingen aan het haar te voorkomen of tegen te gaan. Zo blijft uw haar gezond en kunt u bijvoorbeeld zonder zorgen uw haar verven. Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Het heeft ook de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex is een drie stappen systeem.

  1. Bond Multiplier: Deze eerste stap zorgt ervoor dat de verbindingen in het haar herstellen en het zorgt er vervolgens voor dat schade wordt voorkomen. We gebruiken dit tijdens het kleuren, blonderen of permanenten of als opzichzelfstaande herstellende behandeling.
  2. Bond Perfector: Met deze stap zorgen we ervoor dat we u verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar. We passen deze stap toe direct na het kleuren, blonderen of permanenten 
  3. Hair Perfector: Duurzame bescherming voor thuis. Dit product neemt u mee naar huis, zodat u uw haar sterk en in conditie houdt tussen de behandelingen in. U kunt dit product 1x per week aanbrengen zodat u uw haar optimaal beschermd.