Mediceuticals

De professionele haarproducten van Mediceuticals zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen. Ze zijn alleen verkrijgbaar in gecertificeerde kapsalons, als Nellie Intercoiffure. Het gaat hier om shampoos, conditioners, diverse styling producten en hoofdhuidbehandelingen.

Verbeteren van de haarkwaliteit

Voor het herstel en de bescherming van droog, beschadigd, fijn en dunner wordend haar biedt Mediceuticals verschillende dermatologisch geteste shampoos en conditioners. Deze haarproducten ontgiften, beschermen en voeden het levende deel van haar en hoofdhuid. Ook te gebruiken na een chemotherapie.

Stimuleren van de haargoei

Tegen overmatig haaruitval, dunner wordend haar en pleksgewijze kaalheid (alopecia areata) heeft Mediceuticals speciale haarproducten ontwikkeld, die de haargroei stimuleren.

Bij hoofdhuidproblemen

Voor de behandeling van hoofdhuidproblemen als roos, eczeem en psoriasis biedt Mediceuticals shampoos en conditioners die de hoofdhuid verzachten en kalmeren en de doorbloeding stimuleren. Ook geschikt voor hoofdhuidproblemen bij bacteriële infecties.

Haarverzorging voor vrouwen

Tijdens zwangerschap of menopauze kunnen er door tijdelijke hormonale stoornissen haar –en hoofdhuidproblemen ontstaan. Ook voor deze groep vrouwen heeft Mediceuticals speciale haarproducten ontwikkeld.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor verkoop en advies of kom naar de kapsalon.