Intercoiffure in nieuw RTL4 tv-programma ‘Bubbels & Zo’

Geplaatst op: 29-11-2017

Intercoiffure is sinds 1 oktober de hoofdsponsor van het nieuwe tv-programma Bubbels & Zo. Dit programma is iedere zondag om 13:25 uur te zien op RTL4 en wordt de daaropvolgende zaterdag herhaald om 14:25 uur.

Alles waar de moderne vrouw zich dagelijks mee bezighoudt

Bubbels & Zo is een eigentijds programma. De rode draad is de hectiek van het leven van alle dag, gecombineerd met de wereld van beauty, fashion en lifestyle. Kenmerkend is het entertainende karakter, de no-nonsens aanpak en een dosis humor. De presentatie is in handen van Angela Ponsioen (bekend als hoofdredacteur van Gloss). Bij haar aan tafel schuiven bekende en minder bekende Nederlanders aan. Achtergronden en werkwijze van bedrijven uit de beauty-, fashion- en lifestylebranche worden uitgelicht. Alle onderwerpen waar de moderne vrouw zich dagelijks mee bezighoudt komen ter tafel.

Metamorfose in de Intercoiffure Bubbels Salon

In elke aflevering wordt er in de speciaal ingerichte Intercoiffure Bubbels Salon een model in de metamorfose gezet.

Daarnaast is Ad Peters, als president van intercoiffure, een vaste tafelgenoot in de studio. Hij bespreekt wekelijks wat Intercoiffure is en doet. Tijdens dit gesprek worden 5 tot 6 Intercoiffure salons in de spotlight gezet middels het presenteren van een foto van de salon. Op zondag 22 oktober heeft u onze prachtige salon voorbij zien komen.

bubbelsenzo