Nellie's Intercoiffure introduceert Couture Color van Wella

Geplaatst op: 29-11-2017

Nellie's Intercoiffure introduceert Couture Color van Wella professionals in de salon. Couture Color is de meest exclusieve haarbeauty ervaring in de salon. Alles staat in het teken van een voortreffelijke, gepersonaliseerde kleur. Op maat gemaakte looks, net zo uniek als jijzelf. 

Vaak heeft de klant het verzoek om ‘even bij te kleuren’ op basis van de kleurnummers van de vorige keer. Zonde! Want er zijn zoveel nieuwe producten, technieken en mogelijkheden die wellicht veel beter bij u en uw wensen passen.

Met Couture Color draaien we het proces om. U kiest niet meer voor een kleur maar voor een look. Wij adviseren u op maat, zodat u het resultaat krijgt wat u wilt!

Blondor

Get blondor! Wilt u uw haar laten oplichten? Subtiel of sprekende looks? De productlijnen van Blondor maken volledige of gedeeltelijke oplichting mogelijk. 

Illumina Color

De grootste innovatie sinds 20 jaar op het gebied van haarkleuring. Een permanente, transparante kleur die glanst in elk soort licht en superieure haarbescherming geeft.

Color.id

Prachtige zachte kleuren. De creativiteit kunnen we de vrije loop geven. We kunnen kleuren naast elkaar (zonder folies) plaatsen zonder dat ze in elkaar doorlopen.

Koleston Perfect

Speciaal ontworpen om de kans op een allergische reactie te verminderen. Voor een permanente haarkleuring met een 100% grijsdekking en het vermogen om het haar 3 tinten op te lichten.

 

Couture Color logo d