Het team

Ons team herkent u direct aan hun kleding; elk half jaar in een andere outfit. Wij werken op afspraak, zodat u nooit lang hoeft te wachten. En áls u even moet wachten is er altijd wel iemand die u een kopje koffie of thee komt brengen. Daarnaast plannen wij onze afspraken ruim, zodat wij alle tijd hebben voor u en uw kapsel.

 

Nellie

Nellie is sinds 10 oktober 1985 trotse eigenaresse van Nellie Intercoiffure in Steenwijk. Ze heeft de afgelopen jaren samen met haar medewerkers vele nationale en internationale cursussen en shows gevolgd. Daardoor kan zij (en de rest van het team) het perfecte kapsel stylen dat precies bij u past. 

Ellen

Vanaf 1990 is Ellen werkzaam in de salon en dat doet ze nog steeds met veel plezier. Ze heeft al veel nationale en internationale cursussen en shows gevolgd. Naast het maken van mooie kapsels verzorgt ze ook graag uw make-up.

Renate

Renate is sinds 1985 al werkzaam in het kappersvak en sinds 1990 werkzaam bij Nellie Intercoiffure.

Ook Renate heeft al vele cursussen en workshops gevold. Deze hebben haar enorm geïnspireerd. 

Lisa

Sinds 2010 is Lisa werkzaam in de kapsalon. Ze heeft meerdere nationale en internationale cursussen en shows gevolgd. Tevens heeft ze twee keer deelgenomen aan Young Intercoiffure. Young Intercoiffure is voor jonge kappers die een heel jaar getraind worden op de nieuwste technieken en trends. Daarnaast is ze genomineerd geweest voor de Vision of the Elite Award. Ze verzorgt net als Ellen ook de make-up in de salon.

Miranda

Miranda werkt sinds het najaar van 2017 bij Nellie Intercoiffure, maar is al vanaf 1996 werkzaam in het kappersvak. Ze heeft vele trainingen mogen volgen. Ze houdt van de creativiteit die het vak met zich meebrengt. Geen kapsel is te gek voor haar. Het geeft haar een enorm fijn gevoel als de klant glimlachend de deur uitgaat. 

Sharon

Sinds 2015 werkt Sharon met veel plezier in de kapsalon. Ze volgt tevens haar opleiding in de salon. Wekelijks krijgt ze trainingen en ze gaat mee naar cursussen en shows. Ze heeft tevens een jaar deelgenomen aan Young Intercoiffure.